14 april 2015

Voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN TAXI ALICANTE

Op onze vervoerdiensten zijn algemene voorwaarden en de voorwaarden van Taxi Alicante-BE van toepassing. Taxi Alicante-BE kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen, door bv files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. Die tot gevolg hebben dat u uw vlucht mist.

U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op de luchthaven te komen, zodat u met eventueel oponthoud toch nog op tijd op de airport aanwezig kunt zijn. Transfers Taxi Alicante behoudt zich het recht voor om op het laatste moment een transfer te annuleren i.v.m. overmacht zoals verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen, u kunt er echter van uit gaan dat wij er alles aan doen annulatie te voorkomen.

Annuleren?
Tot 24 uur voor aanvang van de rit. Daarna zijn wij verplicht u de volledige ritprijs in rekening te brengen.

Nachttarief?
Tussen 22.00 uur en 06.00 uur wordt een toeslag van 10,00 euro berekend op het normale tarief.

Kinderen onder de 4 jaar?
Voor kinderen onder de 4 jaar zijn wij verplicht een babyseat of seatup te gebruiken. Gelieve dit van te voren aan te geven bij ons, deze worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Rolstoelen, honden, golftassen, fietsen etc… ?
Komt u met een rolstoel, golftas, fiets, hond, dan wel andere grote bagagestukken, gelieve dit van te voren te melden. Meestal is het standaard vervoerstarief van toepassing maar er zijn uitzonderingen. Vraag daarom naar een correcte prijsopgave. Honden bij voorkeur in een bench.

Wijzigingen in tijd van aankomst of vertrek?
Gelieve dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Vertraging?
Als u vlucht een vertraging heeft van meer dan 45 minuten, laat het ons telefonisch weten(Geen sms-bericht!!).

Wachttijd?
De wachttijd van onze chauffeurs op de luchthaven is maximaal 1 uur na landing van het vliegtuig. Daarna wordt er 20,00 euro in rekening gebracht.

Trefpunt op de airport?
De avond voor vertrek neemt u contact op met het 24 uur service nummer tel: 0034 620 666 661. De planning kan u dan vertellen waar elkaar te ontmoeten en wie de chauffeur van dienst is. Zet tevens direct na landing van het vliegtuig uw mobiele telefoon aan zodat de chauffeur u kan contacteren indien dit nodig mocht zijn.

Betaling?
De betaling geschiedt contant aan de chauffeur bij aankomst op uw bestemming. Betalen per credit card is eveneens mogelijk. U kunt ook vooraf betalen via bankoverschrijving IBAN ES82 3045 2662 4027 2001 0013 – B.I.C.: CCRIES2A045

Onderweg nog meer mensen afhalen?
Dit is mogelijk maar contacteer ons voor een correcte prijsopgave.