2 oktober 2013

Groepsvervoer – VIP vervoerVoor een goedkoop taxibusje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden taxibus vervoer aan tegen een goedkope en vaste prijs. Of u de taxi bus nu ’s nachts of op een tijdstip met file nodig heeft, de prijs staat van te voren vast!  Het voordeel bij onze taxi bus service is dat wij niet met een taximeter rijden maar met een vooraf bepaalde prijs. Wij bieden een u goedkope taxi bus service aan van Alicante of Valencia met 6 tot 8 persoonsbusjes vanuit heel Spanje, voor een goedkope vaste prijs. Uiteraard brengen wij u op de plaats van bestemming van het hotel of het appartement. Bekijk onze scherpe tarieven.

Taxibus luchthavenvervoer – groepsvervoer Alicante & Valencia

In onze taxi bus prijzen maken wij onderscheid tussen de 6 en 8 persoonstaxibussen. Afhankelijk van het aantal passagiers wordt er bij ons een prijs berekend die meestal goedkoper is dan bij een deeltaxi vervoerder, met het verschil dat u bij ons in een privé taxibusje vervoerd wordt en dus niet samen met onbekende mensen in de auto zit. U bepaalt hoe laat de bus bij u voor de deur moet staan en wij doen de rest.


Ontdek ook ons professioneel zakenvervoer – VIP vervoer

Voor zakentransfers en vip-vervoer kunnen wij onze luxewagens zoals de Mercedes S klasse en de Mercedes V klasse inzetten. Deze voertuigen zijn tevens beschikbaar voor speciale gelegenheden zoals seminaries, huwelijken of zakelijk vervoer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.